Bουργουνδία - Νεμέα / Νάουσα - Villanova de Gaia

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Συγχαρητήρια


Σε μια βραδιά γεμάτη φως, μουσική, φαντασία και ευρηματικότητα η εταιρεία METAXA γιόρτασε και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της.
Η λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στο City Link.
Κατά την διάρκεια της βραδιάς οι προσκεκλημένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το διασημότερο ελληνικό προϊόν στον κόσμο σκέτο, με πάγο ή συνδυασμένο με tonic και μια φέτα λεμόνι ή πορτοκάλι σε ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό κοκτέιλ, που αποτελεί την πιο καινούργια πρόταση κατανάλωσης του.
Από τις οθόνες που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο μπορούσε να δει κανείς τις διαφημίσεις που έκαναν πασίγνωστο σε όλο το κόσμο αυτό το Ελληνικό απόσταγμα. Αποκορύφωμα της βραδιάς, με παρουσιαστή τον Αλέξη Κωστάλα η επίσημα παγκόσμια πρώτη παρουσίαση ενός νέου προιόντος του AEN ΜΕΤΑΧΑ, που αποτελεί ένα συλλεκτικό προϊόν που θα κυκλοφορήσει για τον εορτασμό των 120 χρόνων. Το ιδιαίτερο αυτό απόσταγμα προέρχεται από το Βαρέλι Νο 1, γνωστό ως «βαρέλι του Σπύρου Μεταξά», έχει εμφιαλωθεί σε φιάλες από κρύσταλλο Σεβρών και θα κυκλοφορήσουν διεθνώς μόνο 1.888 φιάλες, αριθμός που συμβολίζει τη χρονιά που γεννήθηκε το METAXA. Κάθε φιάλη είναι σφραγισμένη με ένα πρωτότυπου σχήματος πώμα ζωγραφισμένο στο χέρι με χρυσό 20 καρατίων, φέρει μοναδικό σειριακό αριθμό της και συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπογεγραμμένο δια χειρός του Master Blender Κωνσταντίνου Ράπτη.

Το Wineillusion ήταν εκεί και απευθύνει τα πιο θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που μόχθησαν για την άρτια οργάνωση αυτής της μοναδικής βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created by A.Kourkoulis