Μόλις ένα χρόνο ζωής έχει κλείσει το Nonna Pina και το Ιταλικό εστιατόριο της Δάφνης δεν κατάφερε μόνο να αποσπάσει Διάκριση στα αυστηρά βραβεία του Ε- Gourmet αλλά και να αποκτήσει μόνο φίλους.
Η Άντζελα και η Χρυσούλα θα φροντίσουν όπως μόνο αυτές ξέρουν για την φιλοξενία μας, το Club Οινοφίλοι για τα κρασιά που θα συνοδεύσουν τις εύγεστες δημιουργίες τους και εμείς για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!
THE MENU
Amuse Buse.
Ποικιλία ιταλικών αλλαντικών και τυριών.
Καλαμάρι ψητό με πουρέ φρέσκων λαχανικών και σάλτσα ελιάς και κάπαρης.
Νιόκι μπακαλιάρου σε ελαφρύ πουρέ κρεμμυδιών και ψημένα κουκουνάρια.
Αρνάκι ψημένο με μυρωδικά. Συνοδεύεται από κους κους με λαχανικά.
Γλυκά.
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
Sergio Mionetto Vino Spumante Extra Dry (Veneto)
Cusumano Cubia I.G.T. 2006 (Sicilia)
Elena Walch Castel Ringberg Pinot Grigio Subtirol D.O.C. 2007 (Alto Adige)
Castello di Monastero Chardonnay I.G.T. 2007 (Toscana)
Petra Ebo Val di Cornia Suvereto D.O.C. 2002 (Toscana)
Cantine Cancia Scarlatto Brachetto D’ Acqui D.O.C.G. (Piemonte)
Grappas
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 14 Οκτωβρίου ώρα προσέλευσης 20:30 μ.μ.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Nonna Pina
Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 64, Δάφνη
Τηλέφωνο: 2109021118
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 75 € κατ΄άτομο.
( Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το παραπάνω γεύμα).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Εως Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008,
Τηλέφωνο: 210 9859920
FAX: 210983000
Email : oinotrapeza @ ath . forthnet.gr
Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους : το εστιατόριο Nonna Pina και τη chef Angela Rombi.
Η Άντζελα και η Χρυσούλα θα φροντίσουν όπως μόνο αυτές ξέρουν για την φιλοξενία μας, το Club Οινοφίλοι για τα κρασιά που θα συνοδεύσουν τις εύγεστες δημιουργίες τους και εμείς για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά!
THE MENU
Amuse Buse.
Ποικιλία ιταλικών αλλαντικών και τυριών.
Καλαμάρι ψητό με πουρέ φρέσκων λαχανικών και σάλτσα ελιάς και κάπαρης.
Νιόκι μπακαλιάρου σε ελαφρύ πουρέ κρεμμυδιών και ψημένα κουκουνάρια.
Αρνάκι ψημένο με μυρωδικά. Συνοδεύεται από κους κους με λαχανικά.
Γλυκά.
ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
Sergio Mionetto Vino Spumante Extra Dry (Veneto)
Cusumano Cubia I.G.T. 2006 (Sicilia)
Elena Walch Castel Ringberg Pinot Grigio Subtirol D.O.C. 2007 (Alto Adige)
Castello di Monastero Chardonnay I.G.T. 2007 (Toscana)
Petra Ebo Val di Cornia Suvereto D.O.C. 2002 (Toscana)
Cantine Cancia Scarlatto Brachetto D’ Acqui D.O.C.G. (Piemonte)
Grappas
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 14 Οκτωβρίου ώρα προσέλευσης 20:30 μ.μ.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Nonna Pina
Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 64, Δάφνη
Τηλέφωνο: 2109021118
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 75 € κατ΄άτομο.
( Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το παραπάνω γεύμα).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Εως Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008,
Τηλέφωνο: 210 9859920
FAX: 210983000
Email : oinotrapeza @ ath . forthnet.gr
Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους : το εστιατόριο Nonna Pina και τη chef Angela Rombi.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου