Bουργουνδία - Νεμέα / Νάουσα - Villanova de Gaia

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ένα Club Οινοφίλων γεννήθηκε


Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το Wineillusion διοργάνωσε την πρώτη του γευσιγνωσία, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την ίδρυση του Wine Illusion Club

Για το Wineillusion Club
Ο οίνος είναι επικοινωνία, δημιουργία, συνεύρεση και απογειώνει τις αισθήσεις.
Όπως απλά σχεδόν μαγικά απελευθερώνει τα αρώματα του με ένα στροβιλισμός στο ποτήρι.

Το Wine Illusion είναι ένα Club το οποίο ξεκινάει με την επιθυμία να μπορέσει να οδηγήσει το πάθος που έχουμε για το κρασί σε μια ισορροπία στις άκρες των αισθήσεων.
Σε αυτό που δεν μπορεί να καταγραφεί, άλλα το αισθανόμαστε όταν απολαμβάνουμε ένα καλό ποτήρι κρασί.

Δεν είναι ένα Club που απευθύνεται μόνο στους «ειδικούς» αλλά και σε αυτούς που θέλουν να μάθουν, για τους επαγγελματίες αλλά και για τους οινόφιλους, ένα Club ανοιχτό στον καθένα με μόνη προϋπόθεση την αγάπη του για το κρασί.
Γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις παραγωγών, σεμινάρια, γαστρονομικά δείπνα, οινικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό θα μας μεταφέρουν στην μαγεία του.

Με το Wine Illusion Club θα έχετε την δυνατότητα :

Να δοκιμάσετε κρασιά από γνωστές και άγνωστες οινικές περιοχές του κόσμου κατά την διάρκεια ενός τακτικού προγράμματος θεματικών γευσιγνωσιών.

Nα γνωρίσετε και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας οι καλύτεροι Έλληνες παραγωγοί δοκιμάζοντας δωρεάν τα κρασιά τους.

Στο εστιατόριο Νonna Pina θα έχετε την ευκαιρία να καταναλώνεται την δική σας «μοναδική» φιάλη κρασί πληρώνοντας σέρβις κρασιού 6 € ανά άτομο (εκτός Παρασκευής και Σαββάτου).

Να πραγματοποιήσετε ιδιωτικές γευσιγνωσίες της επιλογής σας σε συμβεβλημένα εστιατόρια και κάβες.

Να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά σεμινάρια κρασιού και γαστρονομίας από καταξιωμένους επαγγελματίες.

Να ταξιδέψετε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και να γνωρίσετε τους τόπους παραγωγής των καλύτερων κρασιών, τις σημαντικότερες περιοχές αμπελοκαλλιέργειας, τους ίδιους τους παραγωγούς, τις γαστρονομικές συνήθειες και τον πολιτισμό τους.

Το Wine Illusion Club κάθε μήνα θα δημιουργεί μια ιδιαίτερη λίστα κρασιών σε προνομιακές τιμές μόνο για τα μέλη του ενώ ταυτόχρονα από μια πλούσια γκάμα κρασιών θα δίνει την ευκαιρία στο μέλος να αποκτήσει κρασιά με 10% έκπτωση.

Παράλληλα μέσα από ένα κατάλογο εορταστικών συνθέσεων δώρων θα μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο μεμονωμένες όσο και μαζικές αποστολές χωρίς χρέωση αποστολής για τα μέλη.

Θα φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη του με το μέσο που αυτά επιλέγουν για τα οινικά δρώμενα, τις δραστηριότητες και τις προσφορές του Club.

Οι άνθρωποι του Wine Illusion με προσωπική φροντίδα θα επιλέγουν και θα προτείνουν αξεσουάρ κρασιού, συντηρητές οίνου, πούρα και γαστρονομικά προϊόντα όπου το μέλος θα μπορεί να τα αποκτήσει με έκπτωση.

Η ετήσια συνδρομή για την απόκτηση κάρτας μέλους κοστίζει 30 ευρώ.
Το μέλος αποκτά το δικαίωμα να συνοδεύεται στις εκδηλώσεις ή γευσιγνωσίες,
ενώ με την εγγραφή του λαμβάνει ένα δώρο προσφοράς του Club.

To Wine Illusion απογειώνει τις αισθήσεις, ζήστε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created by A.Kourkoulis