Bουργουνδία - Νεμέα / Νάουσα - Villanova de Gaia

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Στην πιο κρύα γωνιά της Αθήνας






Κυριακή βράδυ μαζί με την παρέα μου είχαμε μια πρωτότυπη ιδέα να περάσουμε λίγες στιγμές στο πιο κρύο σημείο της θερμόαιμης Αθήνας.
Θα μου πει κάποιος υπάρχει κάτι τέτοιο.
Φυσικά το
Imperia Ice Club στο Fresh Hotel Athens.
Το
Imperia Ice Club , είναι πρώτο bar στην Αθήνα, στην κυριολεξία, κατασκευασμένο από πάγο. Αποτελείται από δύο χώρους : τον καλαίσθητο χώρο του Lounge Bar όπου μπορείς να απολαύσεις πρωτότυπα ice cocktail και ποτά σε συνθήκες «φυσιολογικές» και να προετοιμαστείς με την ησυχία σου για τον επόμενο βήμα όπου η επίσκεψη στο πιο κρύο μέρος της Αθήνας προυποθέτει ζεστά μπουφάν και γάντια. Η μεγάλη πόρτα του Ice Club ανοίγει και η αντίστροφη μέτρηση για τις αρκτικές συνθήκες ξεκινάει.
Οι μείον 10 βαθμοί Κελσίου είναι γεγονός!
30 τόνοι κρυστάλλινου πάγου, τέλεια σμιλεμένου, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια μπάρα, τοίχοι, καναπέδες, ποτήρια. Ο μπάρμαν το ίδιο ζεστά ντυμένος ήταν έτοιμος να μας εξυπηρετήσει, ενώ το ζεστό χαμόγελο του κυριολεκτικά «έσπασε» τον πάγο.
Η κρύα απόλαυση διαρκεί 25 λεπτά , πίνοντας στα ποτήρια από πάγο
vodka Imperia σε τρεις εκδοχές straight, με χυμό από μανγκό και χυμό από βατόμουρο. Η έντονη μουσική συμπληρώνει την πιο funky εμπειρία της πόλης. Την ώρα μάλιστα που πρέπει να εγκαταλείψεις αυτό το πρωτόγνωρο περιβαλλόν ανακαλύπτεις ότι θέλεις κι άλλο. Η επιστροφή σε συνθήκες δωματίου έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη στο μπαρ έπινε το ποτό του, ο φίλο μου ο Δημήτρης Ανδρέου ( το πιο νυχτόβιο πλάσμα της Αθήνας – μετά τις νυχτερίδες) περιμένε κι αυτός την σειρά του για τα κρύα. Η παρουσία του εκεί με γέμισε περισσότερη αυτοπεποίθηση για την επιλογή μου. Σαφέστατα δώσαμε υπόσχεση να οργανωθούμε με μεγαλύτερη παρέα. Άραγε θα μας αφήσουν να μείνουμε περισσότερη ώρα.
Το
Imperia Ice Club είναι ανοιχτό καθημερινά πλην Κυριακής και Δευτέρας, από τις 8μμ μέχρι τις 4πμ.
Δεν θα ήταν καθόλου άσκοπο να τηλεφωνήσετε για κράτηση αφού κάθε φορά τους μείον 10 βαθμούς Κελσίου μπορούν να απολαύσουν μόνο 20 άτομα.
Η είσοδος κοστίζει 25€ (συμπεριλαμβανομένων των τριών
cocktails).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Fresh Hotel Athens

Τηλ.: 210 5243080

Διεύθυνση: Σοφοκλέους 26 Αθήνα

website: www.imperiaiceclub.gr

1 σχόλιο:

Sol είπε...

Ευχαριστούμε...θερμά για τα ζεστά σας λόγια σχετικά με το κρύο μπαρ μας και συγχαρητήρια για την καλαισθησία του blog σας!
Να προσθέσουμε μόνο ότι είμαστε κλειστά Κυριακή και Δευτέρα και ότι το τηλέφωνο κρατήσεων για το Ice Bar είναι 210 52 43 08΄.

The Ice People
www.imperiaiceclub.gr

Created by A.Kourkoulis