Bουργουνδία - Νεμέα / Νάουσα - Villanova de Gaia

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Ζωνιανά...Herbs

Τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου έγιναν γνωστά χάρη στα τελευταία γεγονότα. Παράνομες δραστηριότητες , έφοδοι αστυνομικών , σχετικοί και άσχετοι στα παράθυρα της τηλεόρασης.
Σε αυτήν όμως την περιοχή της ορεινής Κρήτης λειτουργεί μια μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας αρωματικών φυτών. Τα βιολογικά κρητικά βότανα Cretan Herbs. Φασκόμηλο , λουίζα , δίκταμο , μείγματα βοτάνων και μπαχαρικά καθώς και μια πλούσια γκάμα ελαιοσάπουνων. Πιστοποιήμενα , αγνά και φυτικά. Αναζητήστε τα και ανακαλύψτε μια διαφορετική πλευρά των Ζωνιανών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Μανωλη καλες οι αναφορες σου στα "Ζωνιανα" δεν λεω αλλα μου φαινεται οτι απομακρυνομαστε απο το θεμα και επι πλεον απο εκει που περιμενουμε να μαθουμε και τιποτα πιο "πιπερατο" απο σενα, μας την ... κανεις δια του αραβωνος.
Λοιπον εχει κυκλοφορησει μια ιστορια (κυριως στους φιλους του κρασιου των νοτιων προαστιων),λεει οτι χθες-προχθες σε γνωστο εστιατοριο, μαζευτηκε μικρη και διαλεχτη παρεα και ανοιχτηκαν ΟΙ φιαλες... ολες διαμαντια και κατι παραπανω.
Μια που εχω βασιμες υποψιες οτι κατι γνωριζεις, δεν μας λες και μας τιποτα και για να μαθαινουμε και να για να φτιαχνουμε την λιστα με τα κρασια που θα πρεπει καποτε να πιουμε.

Γιαννης

Created by A.Kourkoulis