Bουργουνδία - Νεμέα / Νάουσα - Villanova de Gaia

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Kάντε τη μέρα πιο ερωτική

Για πολλά χρόνια, ορισμένα τρόφιμα και ποτά είναι γνωστά για τις ιδιότητες που έχουν στο να συμβάλλουν στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης. Ο κατάλογος των αφροδισιακών περιλαμβάνει τρόφιμα όπως το σέλινο, το σκόρδο και το μάραθο καθώς και πολλούς τύπους θαλασσινών , μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη θεά του έρωτα αναδύθηκε από την θάλασσα.
Η σημερινή λοιπόν ημέρα δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά από αυτά τα αφροδισιακά.
Διαλέξτε μερικά από τα παρακάτω και αρχίστε τους πειραματισμούς.

Χαβιάρι : Τα αυγά των οξυρρύγχων. Δοκιμάστε το χαβιάρι με μια παγωμένη βότκα για μια πραγματική εμπειρία!
Γαρίφαλο : Ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αφροδισιακά. Είναι αποτελεσματικό ενάντια στη φυσική κούραση καθώς επίσης υποβοηθά και την μνήμη.
Πιπερόριζα : Από καιρό, η πιπερόριζα χρησιμοποιείτε στα ποτά για να διεγείρει τις αισθήσεις.
Ginseng : Eίναι ένα πολύ ισχυρό ορμονικό τονωτικό. Με το ginseng η σεξουαλική ενέργεια διαρκεί πολύ.
Τσίλι : Tα τσίλι από πράσινες πιπεριές του Cayenne ανεβάζουν την θερμοκρασία του σώματος και υποβοηθούν την κυκλοφορία του αίματος και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται ένα ισχυρό αφροδισιακό.
Σαφράν : Oι στήμονες του λουλουδιού κρόκος , μπορεί να είναι διασκέδαση με άλλους τρόπους! Έχει παρακινητικές ιδιότητες στις ερωτογόνες ζώνες και έχει παρόμοια αποτελέσματα με αυτή των ορμονών.
Σταφύλια : Tα σταφύλια θεωρείται ότι έχουν παρακινητικές ιδιότητες αλλά και το κρασί μπορεί να οδηγήσει την λίμπιντο στα ύψη.
Στρείδια : Πιθανώς ο πιο hot- πρωταγωνιστής από όλα τα αφροδισιακά πλούσια σε φώσφορο , ιώδιο και ψευδάργυρο ο οποίος είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τη σεξουαλική υγεία και των ανδρών και των γυναικών. Ο μύθος υποστηρίζει ότι Casanova έτρωγε 50 ακατέργαστα στρείδια κάθε πρωί με την Madame Du Jour.
Έψιλον - όπως Έρωτας : Μια βιταμίνη με άμεση επίπτωση στη γονιμότητα και την σεξουαλική λειτουργία. Περιέχεται κυρίως στους ξηρούς καρπούς, το ταχίνι, το ελαιόλαδο και το αβοκάντο.
Σοκολάτα : Κατά την κατανάλωσή της απελευθερώνονται από τον εγκέφαλο ενδορφίνες, φυσικά οπιοειδή που βελτιώνουν τη διάθεση.

Μα πάνω απ’ όλα το καλύτερο αφροδισιακό είναι η καλή διάθεση και η αγάπη για τον σύντροφό μας.
Απολαύστε με τον καλύτερο τρόπο την σημερινή ημέρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαιρε Μανωλη,

Μια που δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να δοκιμασω καποιες απο τις προτασεις σου (πολυ καλα τα ματσαρισματα, δεν λεω) και αφου η ερωτικη μερα παει μας περασε, για να μην περιμενουμε μεχρι του χρονου, μηπως υπαρχει κανενας καλος συνδυασμος για την ερχομενη Τσικνοπεμπτη με κανενα κοντοσουβλι ή εστω κανενα κοκορετσακι ??
Και που'σε, μην μου πεις τιποτα Αγιωργιτικα και τετοια που πανε με ολα, ασε αυτα μας τα ειπε ηδη ο "Οινοχοος" το περασμενο Σαββατο στην Καθημερινη.

Γιαννης

Created by A.Kourkoulis