Bουργουνδία - Νεμέα / Νάουσα - Villanova de Gaia

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ... MASTERS ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σαββάτο 24 Μαΐου 2008 :
Επίσκεψη στο Κτήμα Τσέλεπου (Αρκαδία).

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες παραγωγούς θα μας περιμένει στο μοναδικό κτήμα του στην Τεγέα. Ο Γιάννης Τσέλεπος θα μας ξεναγήσει στο καλαίσθητο οινοποιείο και τον υπέροχο αμπελώνα του και θα μας παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του. Eπειδή η βόλτα στη εξοχή ανοίγει την όρεξη, η γειτονική -και ...διπλοτσεκαρισμένη- παραδοσιακή ταβέρνα θα αναλάβει τα υπόλοιπα!
Διαμονή στο Ξενοδοχείο Aspassia στην περιοχή Λευκάκια , ανάμεσα στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου και στο τουριστικό θέρετρο του Τολό.
www.aspassia.gr
Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία για μια ελεύθερη βόλτα στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου. Οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα μπαράκια της ιστορικής πόλης είναι στη διάθεσή μας.

Κυριακή 25 Μαΐου 2008 :
Επίσκεψη στο Κτήμα Παλυβού (Νεμέα)
Λίγα κτήματα συναγωνίζονται επιδόσεις και την δυναμική του κτήματος Παλυβού. Με όπλο του την κορυφαία πρώτη ύλη -από ιδιόκτητους επί το πλείστον αμπελώνες- όχι μόνο έχει ταράξει τα νερά της Νεμέας με την δουλειά του στο Αγιωργίτικο αλλά έχει αποδείξει και το δυναμικό της περιοχής σε άλλες ποικιλίες. Μετά την ξενάγηση στο κτήμα και την γευσιγνωσία των κρασιών του, θα ακολουθήσει γεύμα στο οινοποιείο που βρίσκεται δίπλα στις εντυπωσιακές Πέτρινες Πλαγιές!

ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: Σαββάτο 24 Μαΐου 2008
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 9:30 π.μ.
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130 € ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
(Στη τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, διαμονή, πρωινό, γεύμα Σαββάτου, γεύμα Κυριακής και οι γευστικές δοκιμές στα ανωτέρω κτήματα).

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Club ΟΙΝΟφίλοι.
Αχιλλέως 108, Π.Φάληρο.
T.K 17563
Τηλ: 210-9859920 & 210-9859930

e-mail: info@oinofiloi.gr

Παρακαλούμε να δηλώνετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων , θα τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created by A.Kourkoulis