Bουργουνδία - Νεμέα / Νάουσα - Villanova de Gaia

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Weekend παρέα με τα Grand Cru του Bordeaux

Η Union des Grands Crus de Bordeaux για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει στους εραστές κρασιού ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στο οποίο θα μπορούν να απολαύσουν με τον καλύτερο τρόπο το πάθος τους. Το Σάββατο, 17 και την Κυριακή, 18 Μαΐου 2008 οι ιδιοκτήτες 100 και πλέον παγκοσμίως διάσημων Chateaux θα προσφέρουν την ευκαιρία στο οινόφιλο κυρίως κοινό να δοκιμάσουν τα κρασιά τους με όρους που πολλές φορές ισχύουν μόνο για τους επαγγελματίες στο χώρο του κρασιού.
Η εκδήλωση δίνει μια μοναδική και συνάμα ιδανική ευκαιρία να συναντήσεις και να συζητήσεις με μερικούς από τους κορυφαίους οινοπαραγωγούς του Bordeaux σε μια θερμή και φιλική ατμόσφαιρα. Κατά την διάρκειά της οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε δοκιμές κρασιών , γεύματα και επισκέψεις σε διάσημους πύργους.

Ενδεικτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

Σάββατο, 17 Μαΐου 2008
Δοκιμή κρασιών.
Από τις 10:30 π.μ. εώς τις 5:00 μ.μ.
στο Hangar 14 - Quai des Chartrons – Bordeaux

Δείπνα.
Από τις 8.15 μ.μ. οι ιδιοκτήτες διάσημων Chateaux θα καλωσορίζουν τους επισκέπτες στις ιδιοκτησίες τους , σε περιοχές όπως το Médoc, Graves, Sauternes, Saint-Émilion και το Pomerol , με ένα πραγματικά εορταστικό δείπνο που θα έχει ετοιμαστεί ειδικά για αυτή την βραδιά.

Κυριακή, 18 Μαΐου 2008
Από τις 10:00 εώς τις 5:30 μ.μ.
Brunches και επισκέψεις σε αμπελώνες και chateaux σε διάφορες περιοχές του Bordeaux.
Πρωτάθλημα golf.

Πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία να δεχτεί κάποιος το βελούδινο άγγιγμα της πιο διάσημης οινοπαραγωγικής περιοχής του κόσμου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα , τις τιμές και τις κρατήσεις θέσεων για την κάθε εκδήλωση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.wga-ugcb.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Created by A.Kourkoulis